Volendam • Since 2015

Over Ons

Glam

Welkom bij Glam! Wat fijn dat ik je mag begroeten op onze website! Ik kan je veel over onze salon vertellen, maar het liefst zou ik je uitnodigen om het zelf te ervaren. Beleef onze sfeer, maak kennis met ons betrokken team en ervaar hun persoonlijke aandacht en inspiratie die ieder op zijn/haar unieke manier over brengt.

- Kim Tempelaars

De Experts!

Er is veel dat Glam bijzonder maakt, maar het aller-, allerbelangrijkst? Dat zijn onze Hairdressers. Je mag van mij en mijn collega’s, deskundigheid verwachten op het gebied van haar, maar ook op integriteit, puurheid en aandacht.  Dit doen wij met ontzettend veel plezier, passie en liefde!

Kim Tempelaars

Hairdresser

Maria Tol

Hairdresser

Jaimy Veerman

Hairdresser

De Salon!

Bij Glam vinden we dat een bezoekje aan de kapper geen moetje moet zijn, maar een feestje. Niet alleen omdat je de salon verlaat met "happy new hair", maar ook omdat je tijdens je afspraak op je gemak bent en heerlijk in de watten wordt gelegd. Daar maken we ons bij Glamsterk voor. We besteden veel aandacht aan de beleving in de salon om hier een fijne, comfortabele ervaring van te maken.

Onze specialiteiten